Huawein kakkosmerkiltä pelipuhelin

Huawei on tuonut Honor-merkillä myyntiin pelipuhelimen, jossa on panostettu suuren 6,3 tuuman näytön lisäksi 4D-peliominaisuuksiin, grafiikkaan ja pitkään akkukestoon. Prosessorina toimii Kirin 970, jota avittaa GPU Turbo -grafiikkatekniikka.

Huawein uudessa Honor Playssa on 4D-peliominaisuudet sisäänrakennettuna. Niitä ovat muun muassa elokuvalliset 3D-äänitehosteet ja 30 toiminnon Smart Shock -tärinätoiminto, joka tunnistaa pelien erikoistilanteet ja reagoi niihin värisemällä.

Puhelimessa on 6,3-tuumainen Honor Full View -näyttö. Peliominaisuuksien lisäksi älypuhelimessa on kaksoiskamera ja sitä avittava AI NPU -prosessori.

Pelipuhelimen 3750 milliampeerin akun luvataan kestävän 4,5 tuntia yhtäjaksoista pelaamista. Kevyemmässä käytössä akun kesto pitäisi olla 1,5 vuorokautta. Uutuus on jo myynnissä noin 350 euron hintaan.

Kuvat: Huawei Honor