Anritsun protokollatesteriin 5G NR -tuki

Anritsu on esitellyt 5G New Radio (NR) -teknologian kanssa yhteensopivan Protocol Conformance Testing (PCT) – ja Carrier Acceptance Testing (CAT) -testijärjestelmän. ME7834NR tukee 3GPP TS 38.523 -testejä kaikilla 5G NR -konfiguraatioilla, mukaan lukien sekä järjestelmän osana (NSA) tai erillislaitteena (SA).

Anritsun uusi ME7834NR perustuu protokolla- ja operaattorihyväksyntätestauksiiin tarkoitettuun ME7834LA Mobile Device Test Platform -alustaan ryyditettynä 5G NR:n lisäksi edelleen LTE-, LTE-Advanced (LTE-A) -, LTE-A Pro – ja  3G UMTS -teknologioita.

ME7834NR Test Platform on rekisteröity Global Certification Forumiin (GCF) tunnisteella TP251 antaen  valmiuden 5G-testien validointiin.

ME7834NR tulee olemaan saatavissa myös PCS Type Certification Review Board (PTCRB) -sertifikaatioilla. Sen lisäksi, että ME7834NR tukee muitakin tarjolla olevia teknologioita, Anritsu kertoo tiedotteessaan.

Uusi 5GNR-tuettu testeri tarjoaa mittaajille kuuden gigahertsin sekä millimetriaaltoalueen (24 GHz). Ja suuremmatkin taajuudet, jos järjestelmä on yhdistetty valmistajan MA8171A OTA-mittauskammioon.

Lisää: Anritsu (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – vain kerran kuukaudessa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!