Amazonin koneoppimistunnustus Solitalle

Suomalainen Solita on saanut Amazonin nettipalvelulta (AWS) Machine Learning Competency -tunnustuksen koneoppimisratkaisuista ja -osaamisesta. Tunnustus myönnettiin Solitalle ensimmäisenä suomalaisena yhtiönä.

Solita on AWS Partner Network (APN) -verkoston Advanced Consulting Partner, ja on jo aiemmin saavuttanut: AWS Managed Service Provider, Channel Reseller Partner, Authorized Public Sector Partner ja AWS Big Data Competency -tasot.

Koneoppiminen on nousemassa Solitan AI-toimintaa vetävän Jani Turusen mukaan yhä tärkeämpään rooliin monilla toimialoilla.

’’Tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntäminen ovat arjessamme jo tänään, ja muuttavat maailmaa vielä suuresti kuten teollistuminen ja automaatio aikanaan”, kommentoi Turunen.

Solita on panostanut merkittävästi AWS-osaamiseen jo vuosia,  ja talosta löytyy muun muassa 60 associate- ja 10 pro-sertifikaatin suorittanutta osaajaa. Yhtiö jatkaa merkittäviä AI- ja koneoppimisen osaajien rekrytointeja myös syksyn aikana Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

TAUSTAA: Amazon Web Services on yksi maailman suurimmista tekoäly- ja koneoppimisalustojen sekä pilvipalveluiden tarjoajista. AWS-palveluita käyttää yli miljoona aktiivista asiakasta ympäri maailmaa.  Yritys on aktivoitunut myös IoT-alueen pilvipalveluiden toimittamisessa.

Kuvituskuva: Shutterstock

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/