Tunnetut kasvuyrittäjät koulukierrokselle – kirja ilmaiseksi

Suomalaisten lukijoiden kakkosluokkalaiset saavat Otavalta ilmaiseksi kasvuyrittäjyyttä ja startup-kenttää käsittelevän kirjan ’’Kutsuvat sitä pöhinäksi’’. Samalla käynnistyy yrittäjävierailut lukioissa, joissa mukana on muun muassa Nokia/F-Securen Risto Siilasmaa ja Superchellin Ilkka Paananen.

Otavan tositarinoita kasvuyrittäjyydestä -kirjan ovat Katariina Helaniemi, Annaleena Kuronen ja Venla Väkeväinen. 35 000 kappaleen erikoispainokseen on kirjoittanut alkusanat tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

“Jokaisella meistä on oma polkunsa. Kaikkien ei tarvitse ryhtyä kasvuyrittäjiksi, mutta uskon, että kirja antaa elämyksiä ja oivalluksia ihan meille jokaiselle, missä tahansa vaikutammekin”, kirjoittaa  Niinistö kirjan erikoispainoksen alkusanoissa.

Kirjaan on haastateltu yli 30 suomalaista kasvuyrittäjää, muun muassa Supercellin, F-Securen ja Jaikun takana.

Mukana kirjalahjoitusta toteuttamassa ovat kirjailijoiden lisäksi suuri joukko suomalaisia kasvuyrityskentän vaikuttajia, yrityksiä, säätiöitä ja järjestöjä. Myös Opetushallitus on mukana tukemassa hanketta.

Kirjan jakelun yhteydessä käynnistyy sarja kasvuyrittäjävierailuja Suomen lukioissa syksyn 2018 aikana. Samalla jo yli 50 yrittäjää on lupautunut vierailemaan entisessä opinahjossaan kertomassa yrittäjätarinansa.

Mukaan ovat lupautuneet jo Ilkka Paananen, Risto Siilasmaa, Maria Ritola, Maija Itkonen, Henrietta Kekäläinen, Linda Liukas, Ilkka Kivimäki, Antero Vartia ja Rudi Skogman.  Ja lisääkin kasvuyrittäjiä toivotetaan edelleen mukaan vierailuille.

Kuva: Nokia/F-Securen Risto Siilasmaa

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!