Paikantava IoT-kehitysjärjestelmä

Kasvavaan määrään paristokäyttöisiä kuluttaja- ja teollisuustuotteita on integroitu jo paikantavat GNSS-vastaanottimet. Nyt sveitsiläinen u-blox lupaa kiihdyttää pienitehoisten paikannuslaitteiden kehitystä u-track-työkaluilla ja korttituotteilla. Tuki on myös NB-IoT- ja LTE-M-anturiverkoille.

Sveitsiläinen paikannus- ja langaton viestintäteknologiaa kehittävä u-blox esitteli uuden u-track-ohjelmiston ja C030-R410M-kehityskortin Yhdysvalloissa syyskuussa pidetyillä Mobile World Congress Americas -messuilla.

Kyseessä on kokonainen prototyyppausympäristö, jonka avulla on helppo testata ja optimoida langattoman paikannusseurannan sovellustarkkuutta ja virrankulutusta erityisesti esineiden internet-sovelluksissa (IoT).  Testipaketti on suunnattu erityisesti tuoteinsinööreille, jotka työskentelevät akku- tai paristopohjaisten laitteiden kanssa.

Paketin kehityskortilla on pieni ja pienitehonkulutuksinen u-bloxin ZOE-M8B GNSS-vastaanotin ja SARA-R410M LTE-M / NB-IoT-tietoliikennemoduuli. Suorittimena on ST Microelectronicsin ARM Cortex M4-pohjainen STM32F437VG.

Lisää: u-blox (LINKKI), u-track (LINKKI), koekortti (LINKKI) ja Super-E-ratkaisu (LINKKI) ja Suomen yksiköt ja jakelija (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!