Tietoturvattu pieni insinöörityöasema

HP on esitellyt perustason insinöörityöaseman, jonka hinnat alkavat runsaasta 800 eurosta. Uusi EliteDesk 705 Workstation Edition tarjoaa hintatasoonsa ja kokoon nähden runsaasti suorituskykyä sekä  tietoturvallisen käytön.

Pienikokoisen EliteDesk 705 Workstation Editionin prosessoriksi voi valita HP:n tiedotteen mukaan jopa 8-ytimisen AMD Ryzen PROn, jossa jopa 16 säiettä.

Windows 10 Pro -pohjainen laite tarjoaa neljä massamuistikehikkoa, neljä väyläkorttipaikka ja kaksi M.2-pienlaajennuspaikkaa. Grafiikkakorteiksi on tarjolla NVIDIA Quadro P1000, NVIDIAn GeForce GTX 1060 tai AMD Radeonin RX 580.

Uutuus on optimoitu ISV-sertifioiduille ohjelmille, kuten SolidWorks eDrawings, Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit ja SketchUp. Työasemassa on mukana myös tietoturvaosuudet, kuten BIOS-hyökkäyksiä estävä HP Sure Start Gen4.

Lisää: HP (LINKKI) ja EliteDesk 705 WE -tuotetieto (LINKKI) sekä muut insinöörityöasemat (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/