OEM Automatic myymään Tosiboxia

Ruotsalainen OEM Automatic ottaa myyntiverkostoonsa oululaisen Tosiboxin tuotteet. Ruotsin kotimarkkinoiden lisäksi OEM Automatic on edustettuna 14 muussakin maassa.

Tosibox esittelee ratkaisujaan OEM Automaticin kanssa ensi viikolla Gäteborgin teollisuusautomaation messuilla ScanAutomaticissa. Samalla julkistetaan uusi jakelusopimus.

”Heidän tuotteensa sopivat hyvin tuotevalikoimaamme ja kehitykseen kohti älykkäitä laitteita”, OEM Automaticin markkinointiryhmän johtaja Andreas Hvittfeldt sanoo.

Tosibox on Ruotsissa myös oma tytäryhtiö Tosibox Scandinavia AB, ja sen toimivuudeltaan testattuja ratkaisuja käytetään yli 120 maassa.

”Tähtäämme voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun. Tämä kumppanuus on erittäin merkittävä ja vahvistaa asemaamme Skandinaviassa.”, Tosiboxin toimitusjohtaja Jarno Limnéll sanoo.

Tosiboxin uusin tuote, Lukko 500 tuli markkinoille aiemmin tänä vuonna. Erityisesti teollisuusympäristöihin suunniteltu tuote on uuden sukupolven teollinen reititin, jossa on palomuuri ja tietoturvallinen Plug & Go -asennettava yhteys.