Video: Mimmit puhuivat koodaamisesta

Ohjelmistoyrittäjien #Mimmitkoodaa-kampanja voimistuu kuin startup-yrittäjien Slush. Muutama päivä sitten koodarinaiset tapasivat Helsingissä Vanhalla ylioppistalolla ja verkossa tapahtumaa seurasi yli 1500. Tapahtuman esitelmäantiin voi tutustua edelleen videotallenteena.

Ohjelmistoyrittäjien naisille tarjoamasta koodauskoulutuksesta on tullut suosittua. Keväällä saatiin koulutus alkuun 400 naiselle, nyt määrä on jo kaksinkertainen, kertoo alan järjestö Ohjelmistoyrittäjät ry.

”Kiitos tästä kuuluu tietysti ennen kaikkea naisille itselleen, joka ainoa uusi koulutuspaikka täyttyy heti ja vähintään toinen ”mimmi” vielä jonoon”, kertoo Ohjelmistoyrittäjien toimitusjohtajan Rasmus Roiha.

Koodauskoulutusta naisille tarjoavat syksyllä ohjelmistoalan kaikenkokoiset huippuyritykset: Anders Innovation, Duunitori, Frantic, Futurice, IBM, Job and Esther Technologies, Knowit, Microsoft, OpsHost, Solidabis, Teamit, Unity ja Wunder.

Yksi osa kurssitusta oli #Mimmitkoodaa-aloitustapahtuma Helsingin Vannhalla ylioppilastalolla.

Lisää: #Mimmitkoodaa-tilaisuus 2.10.2018 (LINKKI, ohjelma) ja videona (LINKKI) sekä #Mimmitkoodaa-sivusto (LINKKI

Kuva: Nettivideolta