Lohkoketjuteknologia saa oman tapahtuman

Digitalisoituvaan maailmaan ollaan virittämässä uudenlaista lohkoketjuteknologiaa (Blockchain), jonka vaikutusten arvioidaan olevan suurempia kuin nykyisen internetin. Uutta nostetta ala saa marraskuussa, kun Helsingissä järjestetään Blockchain Summit Helsinki -tapahtuma.

Blockchain Summit Helsinki lupaa tuoda tarjolle tämän teknologian huippuosaajat. Mukaan ovat lupautuneet muun muassa yhdysvaltalaisen Shellpayn Jane Zhang,  sijoitusasiantuntija Dennis O´Neil, ja Suomen IBM:n Timo Koskinen. Kaikkiaan puhujia luvataan tapahtumassa olevan yli 20 Suomesta ja maailmalta.

Tulevassa tapahtumassa eri alojen asiantuntijat avaavat lohkoketjuteknologian mahdollisuuksia ja kertovat missä teknologia yleistyy lähitulevaisuudessa. Asiantuntijat kertovat myös, millä tavalla Blockchain vaikuttaa tulevaisuudessa niin lainsäädäntöön kuin verotukseen ja yhteiskunnan asetuksiin.

Mukana on myös ICO-Pitching -osuus, jossa esitellään sekä haetaan parhaita lohkoketjuteknologiaan perustuvia ratkaisuja. Esiteltäviä ratkaisuja ruoditaan ammattilaisraadin silmien alla ja parhaat ideat palkitaan.

Helsingin tapahtumaa on järjestämässä Blockchain Forum ry:n kanssa muun muassa Wakaru, DBE Core, Finnish Cryptocurrency Association Konsensus sekä Finnish Pro Consulting.

Lisää: Blockchain Summit Helsinki 21.-22.11.2018, Helsingin Messukeskus (LINKKI) sekä aiemmat uutiset ja artikkelit lohkoketju-tekniikasta Uusiteknologia.fi:ssä  (LINKKI) ja (LINKKI2)

Kuvituskuva: IBM