5G-kehitykseen uusi työkaluohjelmisto

MathWorks on esitellyt 5G Toolbox -ohjelmiston, jota tarvitaan tulossa olevien 5G NR -verkkojen simuloinnissa, radiotien testauksessa ja prototyyppien toteutuksessa.

Uusi 5G Toolbox for Matlab -työkalu paketti auttaa 5G-tekniikan suunnittelijoita, sillä vain harvoilla yrityksillä on riittävät omat resurssit tai asiantuntemus 5G-yhteensopivan testausmallin toteuttamiseksi.

5G Toolbox -ohjelmaa käyttävät insinöörit voivat suunnitella nopeasti kriittisiä algoritmeja ja testata 5G Release 15 -standardien mukaisten järjestelmien suorituskykyä.

Työkalupaketti tarjoaa keinot NR-verkkojen fyysisen kerroksen mallinnuksen, simuloinnin sekä kaikki 5G NR-standardien mukaiset aaltomuodot ja vertailuesimerkit.

Mukana on esimerkkejä, joiden avulla voit tutkia myös peruskaistaratkaisuja sekä simuloida RF-malleja ja häiriölähteiden vaikutuksia järjestelmän suorituskykyyn.

Uusi 5G-ohjelmisto on osa Mathworksin tietoliikenteen suunnittelun Matlab-tarjontaa, joka tukee myös LTE- ja WLAN-standardeja sekä massiivisten MIMO-antenniryhmien ja RF-etupäätekniikoiden simulointia, radiotien testausta ja prototyypin kehittämistä.

Lisää: Mathworks (LINKKI), 5G Toolbox for Matlab -tuotetieto (LINKKI), -dokumentti (LINKKI, pdf).

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/