Apple-uutuuksiin uutta kultaa ja T2-tietoturvapiiri

Apple julkisti eilen New Yorkissa uudet paremmilla Retina-näytöillä ja tehokkaammilla suorittimilla varustetut Mac-tietokonemallit sekä 11 ja 12.9 tuuman Pro-tablettitietokoneet. Suoritintekniikan lisäksi yritys hehkutti julkistuksessa kannettavansa ulkonäköä kultauksineen.

Kynä on tullut jäädäkseen Applelle. Tässä uusin versio iPad Pro:lle.

Uudessa MacBook Airissa on 13 tuuman Retina-näyttö, Touch ID-tunnistus, T2-tietoturvapiiri sekä uusimmat Intelin prosessorit ja hieman viritetty muotoilu. Uudet kannettavat ovat saatavissa harmaan ja hopean lisäksi kultaisena. Uutuudet  ovat aiempaa versiota ohuemmat (15,6 mm)  ja painoa 1,25 kiloa.

Mac Minin parhaimmassa versiossa on Intelin Core i7 ja oma T2-tietoturvapiiri.

Uudet 11 ja 12.9 tuuman Pro-tablettitietokoneet tarjosivat myös Retina-näytöt. Apple toi niihin myös iPhoneista tutun kasvojen tunnistuksen.

Suorittimena on seitsemän nanometrin siruprosessilla valmistettu A12X Bionic.  Lisäksi uusien ammattitason ipadien pariksi esiteltiin toisen sukupolven Apple Pencil -kynä sekä Smart Keyboard Folio -näppäimistöt.

Mac Airin ja iPad Pro-mallien lisäksi eilen esiteltiin uutta suoritintehoa saanut Mac Mini, jonka parhaimmassa versiossa on kuuden ytimen Core i7, 64 gigatavua RAMia ja kaksi teraa SSD-tallennustilaa. Tarjolla on myös aloitusmalli Core i3:lla.  Minissä on myös yrityksen oma T2-tietoturvapiiri.

Lisää: Apple (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!