10 minuutissa IoT-demo pystyyn

Renesas tarjoaa AE-CLOUD2-kehitysalustalleen demoratkaisua, jonka avulla omat IoT-laitteet voidaan liittää Microsoft-, Amazon- tai Google-pilvipalveluihin alle kymmenessä minuutissa. Nopeasti aktivoidun yhteyden avulla suunnittelijat pystyvät visualisoimaan anturitietonsa nopeasti valmiiseen näyttöönsä.

Lisää IoT-pilvipalveluista voit lukea tuoreesta lokakuun Uusiteknologia-lehden 2/2018 artikkelista. Koko lehtikin on luettavissa tästä ilmaiseksi (LINKKI).

Renesasin uusin IoT-alusta yhdistää internet-sovellukset pilvipalveluihin nopeasti. Sovellusalueisiin kuuluvat teollisuus- ja rakennusautomaatio, sähkö- ja muut energiahallintajärjestelmät sekä lääketieteen laitteet.

Laite-elektroniikan lisäksi Resesasin IoT-kehityspaketti sisältää integroituja ohjelmisto-osuuksia, jotka voi ladata Renesas IoT Sandboxiin tai valitulle IoT-pilvelle käyttäen Synergy Enterprise Cloud Toolbox -ohjelmaa.

Kehittäjät voivat perustaa tämän yhteyden ilmaiseksi Renesas-isännöidyn pilvitilin avulla tai käyttää olemassa olevaa omaa pilvitiliä.

IoT-alusta yhdistää internet-sovellukset pilvipalveluihin, kuten Amazon Web Services, Google Cloud Platform ja Microsoft Azure.

Tietoliikenne AE-CLOUD2 kortilta valittuun pilvipalveluun hoidetaan turvallisesti TLS-salattua MQTT-protokollaa käyttäen. Renesas Dashboard -käyttöliittymäsovellus hakee tiedot pilvestä yleiskäyttöisen RESTful API -rajapinnan avulla.

esasin AE-CLOUD2 kortilla pyörivä ohjelmistopaketti tukea sekä IPv4 että IPv6 verkkotekniikoita. Tuettuja sovellustason protokollia ovat MQTT, HTTP ja COAP. Sulautetun ohjelmiston pääkomponentit ovat ThreadX® reaalikaikaiseen käyttöjärjestelmä, NetX Duo™ Message Queue Telemetry Transport (MQTT) viestinvälitysohjelmisto sekä NetX Secure™ Transport Layer Security (TLS) verkkoliikenteen salaus,

Yritys julkaisi keväällä ensimmäisen AE-CLOUD1 IoT-kehityssarjan ja äskettäin myös uuden CAT-M ja NB-IoT-verkkoihin AE-CLOUD2-version. Ohjelmistotuen lisäksi Renesas on tuonut tarjolle dokumentteja paketin soveltamiseen esim. CAT-M- ja NB-IoT-verkkoihin (LINKKI, pdf)

Lisää: Renesas (LINKKI), AE-CLOUD2-uutinen (LINKKI), youtube-video (LINKKI) ja Renesasis Suomen jakelijat (LINKKI), valitse EMEA ja Finland.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018