Suomalaiset startupit putsasivat palkintopöydän

Suomalaiset startup-yritykset menestyivät loistavasti tiistai-iltana Kööpenhaminassa pidetyssä Nordic Startup Awardsissa palkintojenjakotilaisuudessa. Suomalaisyritykset voittivat finanssiteknologian, terveysteknologian, parhaan tulokkaan ja parhaan itserahoitetun yrityksen sarjat.

Nordic Awards -kisassa parhaan finanssiteknologian sarjan voittaneen Invesdorin lisäksi, VR-silmikoiden tekniikkaa kehittävä Varjo valittiin parhaaksi tulokkaaksi, Nightingale Health parhaaksi terveysteknologiaksi ja Vainu parhaaksi itserahoitetuksi kasvuyritykseksi.

Vuonna 2012 Pohjoismaista alkanut Global Startup Awards veti puoleensa ehdokkaita yli 60 maasta kolmelta mantereelta. Pohjoismaiden sarjassa kilpaili yhteensä yli 2500 osallistujaa. Globaali finaali järjestetään joulukuussa Kiinan Guangzhoussa.

Lisää: Nordic Startup Awards 2018 (LINKKI), Suomen ehdokkaat (LINKKI) ja Global Startup Awards (LINKKI)

Kuva: Nordic Startup Awards

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!