Reima paketoi Suunnon tekniikan lapsille

Reima on kehittänyt ReimaGO-aktiivisuusrannekkeen, joka perustuu Suunnon liikeanturiin. Siihen liittyvällä kännykkäsovelluksella voi lapsi kerryttää pisteitä, joilla Goey-emojihahmoa kuljetetaan pitkin maailmaa mobiilisovelluksessa.

Reiman uuden tuotteen taustalla on tosiasia, etteivät nykypäivän maailmassa lapset liiku tarpeeksi. Reima haluaa uudella tuotteellan hidastaa liikkumattomuuden kehitystä kannustamalla ja tukemalla lapsia ja perheitä liikkumaan luontaisilla tavoillaan.

Mikko Linnaluoma, ReimaGo

’’Sovellus antaa hauskoja suorituspalkintoja ja avaa erilaisia maailmoja lapselle, kun liikkumistavoitteita saavutetaan’’, ReimaGO:n tuotekehityksestä vastaava Mikko Linnaluoma (kuvassa) valottaa.

Sovellus on haluttu pitää yksinkertaisena, ettei se lisää ruutuaikaa vaan innostaa lapsia liikkumaan enemmän. Liikkuminen on tuotu esiin mielekkäänä ja hauskana tekemisenä, ei suorittamisena tai muuna vakavana mittarina.

ReimaGO inspiroi lapsia keksimään yhdessä uusia leikkejä ja liikkumistapoja. Lisäksi he voivat yksilö- ja ryhmätasolla osallistua erilaisiin sovelluksen haasteisiin. Sovellus on ilmainen ja toimii myös ilman aktiivisuusranneketta.

Sovelluksesta nähdään lapsen askeleet. Uutena elementtinä syksyllä 2018 tulee ominaisuus, jossa myös vanhempien askeltiedot saadaan sovellukseen heidän omista älypuhelimista tai aktiivisuusrannekkeista.

Reima esitteli pari vuotta sitten Suunnon Movesense-antureilla varustetut ReimaGO-lastenvaatteet. Niissä hyödynnettiin Suunnon Movesense-moduulia, joka oli vedenkestävä ja toimi kylmissäkin olosuhteissa.

Uusi aktiivisuusranneke ja sovellus ovat Reimalle uusi avaus kansainvälisillä markkinoilla, millä halutaan herättää kiinnostusta myös yrityksen  ydintoimintaa eli vaatteita kohtaan.

Lisää:  (LINKKI) sekä aiemmat Suunto-uutiset  (LINKKI) ja ReimaGo-uutinen 8.2.1016 (LINKKI) Uusiteknologia.fi:ssä

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!