TactoTek laajentaa tuotekehitystä Saksaan

Oululainen rakenteellista muovielektroniikkaa valmistava TactoTek avaa Saksan Ulminiin uuden tuotekehitysyksikön. Paikallisen yksikön avulla voi tukea esimerkiksi alueen autoteollisuuden asiakkaita nopeammin ja tehokkaammin.

TactoTekin mukaan IMSE-teknologian kysyntä kasvaa useilla toimialoilla. Autonvalmistajat (OEM), teolliset muotoilijat, IoT-laite- sekä kodinkonevalmistajat ovat jo mukana.

TactoTek, toimitusjohtaja Jussi Harvela.

”Meillä on useita aktiivisia asiakasprojekteja käynnissä Ulmin lähialueilla,” valaisee Sami Hyyryläinen, TactoTekin myyntijohtaja.

Yritys tarjoaa myös työkalut elektroniikan tuotantovalmiiden prototyyppien suunnitteluun ja skaalautuvaan massatuotantoon.

”CAD- ja CAE-työkalujen avulla mahdollistamme teknologia-alustan käyttöönoton myös paljon entistä nopeammin”, sanoo Jussi Harvela, TactoTekin toimitusjohtaja (kuvassa).

”Käytännössä alueellinen tuki tulee nimenomaan nopeuttamaan asiakkaidemme tuotekehitystä heidän omissa tuotantotiloissaan’’, taustoittaa Harvela.

Oululaisyrityksen tekniikalla voidaan pakata elektronisia toimintoja, kuten kosketus- ja liukukytkimiä sekä antenneja muovirakenteen sisään.

Lisää: TactoTekiä ja IMSE-teknologiaa käsittelevät uutiset ja artikkelit Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI). Lue myös näköislehtenä julkaistu laaja artikkeli IMSE-teknikasta Uusiteknologia 2/2016  (LINKKI)

Kuva: TactoTekin Oulunsalon IMSE-tehdas.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018