Bluetooth kantaa pitkälle ja mahtuu pieneen tilaan

Ranskalainen Insight Sip julkisti Münchenin elektroniikkamessuilla SIP-koteloidun Bluetooth 5.0 Long Range -moduulin. Kokoa moduulissa on 8x8x1 millimetriä ja siruna on Nordic Semiconductorin nRF52840.

(Electronica-München) InsightinSipin ISP1807-LR -moduulin perustuu norjalaisen Nordic Semiconductorin nRF52840-siruun. Moduuli on valmiiksi varusteltu.Siinä , on 32 MHz: n / 32 kHz: n kiteet, RF-antenni ja sovituspiiri sekä DC-DC-muunnin.

Moduulin ARM-mikro-ohjain tarjoaa M4-liukulukulaskentayksikön ja muistikapasiteettia (1 Mt Flash ja 256 kt RAM). ARM Cryptocell-310 -tyyppinen prosessori tarjoaa myös suojaus- ja salausominaisuudet.

Ohjelmistotuki sisältää Bluetooth 5 -protokollapinon, joka sisältää myös IPv6- tuen. BLE-protokollan lisäksi moduulia voidaan käyttää myös THREAD ja ANT / ANT + -protokollia. Lisäksi se tukee NFC-tunnisteen käyttöä OOB-pariliitokselle.

ISP1807-LR-moduuli sopii erilaisiin IoT-ratkaisujen toteuttamiseen. Niitä ovat kulutuselektroniikan tuotteet, älykäs koti, teollisuuden anturiratkaisut, kaukosäätimet, peliohjaimet ja Bluetooth-majakkasovellukset.

Moduuliin on integroitu liitännät analogisiin tai digitaalisiin oheislaitteisiin, mukaan lukien konfiguroitavat 46 GPIOS, joissa on kahdeksan ADC- ja USB-, SPI-, I2C- ja UART-väyliä. Myös USB-liitäntä ja ISP1507-debuggausliitin on myös käytettävissä. Kehitystyöhön on tarjolla ohjelmistotyökalut ja koekortit.

Lisää: Insight SiP (LINKKI), ISP1807 (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!