Teknologiateollisuuden johtoon Marjo Miettinen

Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtajaksi on ensi vuodeksi valittu Ensto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen. Hänen edeltäjänsä on Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, joka jatkaa edelleen Teknologiateollisuuden hallituksen ja työvaliokunnan jäsenenä.

Marjo Miettinen on toiminut Enston hallituksen puheenjohtajana vuosina 2002-2006 ja uudellen vuodesta 2016 lähtien. Vuosina 2006-2014 hän toimi EM Groupin toimitusjohtajana.

Miettinen on ollut Enstossa eri johtotehtävissä jo vuodesta 1988. Teknologiateollisuuden hallituksen jäsen hän on ollut vuosina 2005-2012 ja vuodesta 2017.

Teknologiateollisuuden ensi vuoden varapuheenjohtajiksi valittiin toimitusjohtaja Kimmo Alkio (Tieto) ja toimitusjohtaja Ville Laine (Lojer), joka toimii myös Teknologiateollisuuden Yrittäjävaliokunnan vuoden 2019 puheenjohtajana.

Puheenjohtajiston lisäksi hallituksen työvaliokuntaan valittiin toimitusjohtaja Jaakko Eskola (Wärtsilä), hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin (KONE), toimitusjohtaja Olavi Huhtala (SSAB Europe), hallituksen puheenjohtaja Markku Moilanen (Ramboll Finland), hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa (Nokia, F-Secure) ja hallituksen varapuheenjohtaja Tarja Takki-Halttunen (Halton Group)

Lisää: Kaikki Teknologiateollisuuden hallituksen jäsenet ja varajäsenet 2019 (LINKKI, pdf)

Kuva: Ensto