Verkkokortti varoittaa ja ohjaa sähkökatkoksessa

Eaton on julkaissut UL-tietoturvasertifioidun verkkokortin, joka  parantaa virranhallintajärjestelmän luotettavuutta. Gigabit Network Card osaa varoittaa ylläpitäjiä mahdollisista virransyöttöongelmista ja ajaa palvelimet sekä levyjärjestelmät hallitusti alas.

Gigabit Network Card on yhteensopiva Eatonin aiemman virranhallintaohjelmiston kanssa ja tukee lisävarusteena saatavia tunnistimia, joiden avulla se parantaa järjestelmien luotettavuutta entisestään. Uusi Gigabit Network Card on UL 2900-2-2 -tietoturvastandardin mukainen.

Katkeamattoman sähkönsyötön UPS-järjestelmät ovat jo pitkään olleet keskeinen tekijä datakeskusten luotettavuuden kannalta. Nykyään ne ovat usein yhteydessä julkisiin pilvipalveluihin. Tämä edesauttaa palvelujen monitorointia ja optimointia sekä kohentaa yleistä luotettavuutta ja mahdollistaa UPSin kytkemisen sähkövarastoon osana UPS-as-a-Reserve -ratkaisua.

Samalla UPS tarjoaa kuitenkin tien datakeskukseen ja on yksi hyökkäysvektoreista, joita kyberrikolliset ovat tunnetusti käyttäneet. Haavoittuva UPS voi vaarantaa palvelujen toimivuuden sekä toimia alustana tuleville tietomurroille. Siksi on tärkeää varmistaa, ettei UPS toimi kulkureittinä tietomurroille.

Gigabit Network -kortin tietoturvaominaisuuksiin kuuluvat vahvempi salaus, etukäteen määriteltävät salasanamenettelyt ja allekirjoitettujen digitaalisten sertifikaattien käyttö. Lisäksi laite on yhteensopiva markkinoilla olevien gigabitin kytkimien kanssa.

Lisää: Eaton (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)