Eaton tuo sähköautojen latausratkaisun

Eaton tuo Onnisen kanssa markkinoille sähköautojen latausasemaratkaisun. Uusi xChargeIn kattaa sähköauton lataustarpeet kodin yksittäisestä latausasemasta julkisiin latausratkaisuihin asti. 

Eatonin xChargeIn-latausasemat täyttävät kaikki lataustarpeet omakotitaloista suuriin yhteiskäyttölatauspisteisiin. Niistä kevyin vaihtoehto on kotitalouksiin tarkoitettu yksittäinen latausasema. Toista äärilaitaa edustaa puolestaan julkisiin latausratkaisuihin tarkoitettu järjestelmä.

Eaton xChargeIn -latausasemat on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja pohjoisen vaativia olosuhteita muun muassa IP54- ja IK8-standardien mukaisesti.

Latausvirta on valittavissa tarpeen mukaan joko 10, 13, 16, 20, 25 tai 32 ampeeria. Lisäksi asemat on varustettu 6mA DC-sensorilla, jolloin tavanomainen A-tyypin vikavirtasuojaus on riittävä.

X-sarjaa voidaan ohjata langattomasti Eaton xComfort -tuotteilla ja se voidaan asettaa aktivoitavaksi mekaanisella tai RFID-avaimella. S- ja M-sarjassa kommunikaatio onnistuu ulkopuolisen signaalin lisäksi GSM-, Ethernet- tai WLAN-yhteyden kautta.

Lisää: Eaton (LINKKI) ja jakelija Onninen (LINKKI)