LED-käsivalaisin kestää pudotuksen ja vesiroiskeet

Valovoiman lisäksi Maglite ML150L-ledivalaisin kestää pudotuksen metrin korkeudelta ja valaisin on myös roiskevesitiiviys IPX4-luokituksella. ANSI FL1 -standardin mukainen valovirta on 1082 lumenia. Valaisimen kantama on 458 metriä ja voimakkuus 52 555 Candelaa.

Magliten uusi kompakti käsivalaisin on nyt ladattavissa telineessään, joka voidaan asentaa kaikkiin asentoihin, esimerkiksi vaikka ajoneuvon kattoon, josta se vapautuspainikkeella voidaan ottaa käyttöön. Pikalatauksen kesto on 2,5 tuntia.

Käsivalaisimen patentoidun jäähdytysratkaisun ansiosta suurvoimakkuusledi on automaattijuotettu suoraan kiinni patentoituun uudenlaiseen täysalumiiniseen lämmönsiirtimeen.  Ratkaisun avulla valaisimesta saadaan enemmän suorituskykyä irti kuin perinteisellä ledi- ja jäähdytysteknologialla ja lisäksi ledi ja valaisin kestävät paremmin tärinää ja iskuja.

Käsivalaisimen virranhallintaelektroniikka laskee valon voimakkuutta hallitusti ja tasaisesti laskevina vaiheina, jolloin käyttäjällä on jatkuvasti tietoisuus akun tyhjenemisestä eikä valaisin pimene yllättäen.

Kokonaispaloajat ovat maksimiasetuksella kolme tuntia 15 minuuttia (alkutilassa 1082 lumenia); low-asetuksella 18 tuntia (alkutilassa 138 lumenia); eco-asetuksella 79 tuntia (alkutilassa 25 lumenia). Kokonaispaloaikojen jälkeen on vielä kymmenen prosenttia alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan, ranteen liikkeellä neljäsosakierroksen pikasäädöllä. Quick Clik -käyttöliittymällä käyttäjä voi valita neljästä eri vaihtoehdosta; yleis-, ulkoilma-, poliisi ja sotilaskäyttötilan kesken.

Maglite ML150LR LED -käsivalaisimen pituus 27 ja rungon halkaisija 2,9 senttimetriä. Valaisimen paino akun kanssa on 439 grammaa. Valaisin toimitetaan pakkauksessa, jossa on valaisimen lisäksi LiFePO4 (Litium-Rautafosfaatti) -akku, latausteline, verkkolaturi ja autolaturi. Saatavilla myös muita lisävarusteita.

Uusi käsivalaisin on CE-hyväksytty ja valmistettu lentokonealumiinia, jossa on Lifetime Tough -anodisointi sekä sisä- että ulkopuolella. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla. Valaisimen ja lataustelineen takuu 10 vuotta, tosin akulla vain vuosi.

Lisää: Mag Instruments (LINKKI) ja jakelija Vandernet Oy (LINKKI)

Taustaa: Ledivalaisimien valmistaja Mag Instrument on edelleen perheyritys, jonka omistaa ja johtaa yrityksen perustaja Anthony Maglica. Vuonna 1955 perustettu yritys sai alkunsa lentokoneen osien valmistamisesta ja laajeni vuonna 1979 käsivalaisimiin. Kaikki käsivalaisimet valmistetaan omassa 70 000 neliön tehtaassa Kaliforniassa. Mag Instruments on  valmistanut tähän mennessä jo yli puoli miljardia käsivalaisinta. Lisää yrityksen historiasta Wikipedia-artikkelista (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!