Ehdota vuoden teknologiajohtajaa

Vuoden 2018 eurooppalaisen teknologiajohtajakisan osallistujien haku on alkanut. Ehdotuksia otetaan vastaan netissä 24.1.2019 asti. Samaan aikaan haetaan ehdotuksia myös ensi vuoden suomalaiseksi teknologiajohtajaksi, jota varten ehdotukset on annettava verkossa 7.1.2019 mennessä.

Vuoden eurooppalainen teknologiajohtaja -tunnustuksen myöntävät suomalainen innovaatiokonsulttiyritys Spinverse ja Euroopan teollisen tutkimuksen järjestö EIRMA. Palkinnot jaetaan erikseen suurten yritysten sekä pienten ja keskisuurten yritysten luokassa.

Vuoden eurooppalainen teknologiajohtaja -palkinnon tarkoituksena on korostaa teknologian ja innovaatioiden roolia Euroopan kasvun ja menestyksen vauhdittajana. Palkintoa on jaettu vuodesta 2014 lähtien.

Palkinnon saajan valitsee kansainvälinen raati, jonka jäseninä on aikaisempien voittajia, kuten Nanolive-yrityksen teknologiajohtaja Sebastien Equis sekä Strauss Groupin teknologiajohtaja Eyal Shimoni (aloituskuvassa).

Raadin sihteerinä toimii Spinversen hallituksen puheenjohtaja Pekka Koponen.

Lähes samaan aikaan pyydetään myös Suomen teknologiajohtaja 2019 -ehdotuksia. Ne pitäisi antaa netin kautta 7.1.2019 mennessä.

Kuluvan vuoden teknologiajohtajia ovat Planmecan Vesa Varjonen ja MetGenin Matti Heikkilä.

Lisää: Ehdotukset vuoden 2018 eurooppalaiseksi teknologiajohtajaksi  (24.1.2019 asti) verkossa (LINKKI) ja Suomen vuoden teknologiajohtajaksi 2019 verkossa 7.1.2019 mennessä (LINKKI). Tässä kaikki eri vuosien Suomen vuoden teknologiajohtajat (LINKKI) ja vastaavat eurooppalaiset teknologiajohtajat (LINKKI).

Kuva: Viiime lokakuussa vuoden 2017 eurooppalaisiksi teknologiajohtajaksi valittiin Nanoliven Sebastien ja Equis Strauss Groupin Eyal Shimoni. Kuva: European CTO.