TactoTek lisensoi ranskalaisyhtiölle

Oululainen muoviin valetun elektroniikan taitaja TactoTek lisensoi osaamistaan ranskalaiselle Farecia-yhtiölle, joka valmistaa autoihin kontrollielektroniikkaa. Sopimus käsittää sekä IMSE-ratkaisujen suunnittelun että valmistuksen. Ranskalaisyhtiö  on myös yksi TactoTekin rahoittajista.

Lisensiointisopimus antaa Faurecialle mahdollisuuden suunnitella ja valmistaa täysin uudentyyppisiä autojen sisätilojen kontrollielektroniikkaratkaisuja autoteollisuuden asiakkailleen TactoTekin IMSE-teknologian avulla.

’’Nyt kun suunnittelemamme IMSE-osat ovat läpäisseet Faurecian laatukriteerit ja -etapit, haluamme edetä IMSE-ratkaisujen tuotteistuksessa ja markkinoinnissa mahdollisimman ripeästi’’, kommentoi David Weill, Faurecian markkinoinnin ja liiketoiminnan kehityksen varatoimitusjohtaja.

Jokainen IMSE-teknologiaa lisensioiva yritys räätälöi ratkaisunsa haluamalleen markkinalle, tuoden toiminnallisiin osiin yksilöllistä muotoilua ja teknologista erottautumiskykyä, keveyttä, sovellettavuutta sekä täysin uudenlaista tyylikkyyttä.

”Faurecian sitoutuminen IMSE-teknologian tuotteistukseen on erittäin tärkeä etappi TactoTekille. Tällä lisensiointisopimuksella IMSE-ratkaisujen saavutettavuus autobrändeille tulee laajenemaan maailmanlaajuiseksi,” kommentoi uuden sopimuksen vaikutuksia TactoTekin toimitusjohtaja Jussi Harvela.

TactoTekin IMSE-teknologian lisensiointi vaatii yrityksen mukaan tiivistä ja jokaiselle asiakkaalle erikseen räätälöityä yhteistyötä, niin kyvykkyyksien kuin asiakkaan liiketoimintaratkaisujenkin erilaisuuden takia. Yritys kehittääkin teknologiasiirtoon erilaisia koulutusohjelmia varmistaakseen, että lisensoija on lopulta ”IMSE-valmis” ratkaisujen itsenäiseen suunnitteluun ja valmistukseen.

Lisää: TactoTek (LINKKI) ja TactoTekiä ja aiemmat IMSE-teknologiaa käsittelevät uutiset ja artikkelit Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI). Lue myös näköislehtenä julkaistu laaja artikkeli IMSE-teknikasta Uusiteknologia 2/2016  (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018