Suomalaisyritykseltä älykäs kuntolaite

Kempeleläinen startup-yritys Weela haastaa perinteisen kuntoilun ja suuret kuntosalilaitteet älykkäällä minikuntosalilla, joka yhdistää harjoitteluun ohjauksen Personal Trainer -sovelluksen avulla. Laite vaatii alle yhden neliön tilaa.

Uusi kuluttajatuote on jatkoa valmistajan ammattilaisille tarkoitetusta laitteesta.

Weela lanseeraa laitteensa tänään alkavilla Las Vegasin kuluttajaelektroniikkamessuilla. Samalla yritys aloittaa laitteen maailmanlaajuisen myymisen ottamalla vastaan ennakkotilauksia joukkorahoitusalusta Indiegogossa.

Weelan innovaatio on sähköinen vastus, jolla korvataan perinteinen painovoimaharjoittelu.Weelan peruspaketti sisältää itse kuntosalilaitteen ja personal trainer -sovelluksen, sekä erilaiset k

ahvat, joiden avulla pystyy treenaamaan koko vartalon läpi.

Weelan sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin ilmaiseksi sovelluskaupasta. Tuotetta on mahdollista käyttää myös ilman sovellusta ja sitä varten laitteessa on painovastusten säätöpaneeli.

Uusi älykotikuntosali on jo yrityksen toinen tuote. Yrityksen ensimmäisellä ammattilaistuotteella on jo yli tuhat käyttäjää.

Uusi  tuote on sen parannettu versio, joka soveltuu nyt myös kotikäyttöön ja se syrjäyttääkin ensimmäisen version kokonaan.

”Huomasimme melko pian, että laitteelle olisi kotikäytössä valtavasti kysyntää, joten päätimme lähteä kehittämään kuluttajaversiota’’, kertovat Weelan perustaja Miikka Kurunlahti (kuvassa vas.) ja tuotekehityksestä vastannut Tuomas Lehto.

Lisää: Weela (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!