Ohjelmistoyhtiö mukaan ensi kesän SuomiAreenaan

Teknologiatoimijoiden Business Finlandin ja DNA:n lisäksi ensi kesän Poin SuomiAreenan kumppaniksi lähtee myös ohjelmistoyhtiö Tieto. Yhtiö haluaa olla mukana keskustelemassa tulevaisuuden osaamisesta ja innovaatioista.

SuomiAreenan ensi kesän teemat, tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot, tukevat Tiedon mukaan tavoitteita tukea asiakkaitaan uudistumisessa ja innovoinnissa datakeskeisessä maailmassa.

Tieto ja SuomiAreena tekevät yhteistyötä myös digitaalisen ja fyysisen kävijäkokemuksen yhdistämisessä ja sosiaalisen median keskustelun tuomisessa lähemmäs SuomiAreena-osallistujia.

Tapahtuman aikana yleisö voi seurata muun muassa Twitter-keskustelua sekä dataan perustuvia tietoiskuja reaaliajassa jättiruudulta.

’’Digitaalisuus on jatkuvasti yhä vahvemmin läsnä Suomi Areenassa ja sosiaalinen media on noussut yhdeksi merkittäväksi keskusteluareenaksi tapahtuman aikana”, kertoo tapahtumajärjestäjä.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Tiedon lisäksi Opetusalan ammattijärjestö OAJ, Business Finland, LähiTapiola ja DNA. MTV on SuomiAreenan mediakumppani, jonka kautta tapahtumasta välitetään myös suoraa videokuvaa.

SuomiAreena järjestetään nyt 14. kerran Porissa 15.-19.7.2019.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!