Saunaan sopiva Bluetooth-kaiutin – suunniteltu Suomessa

Suomalainen kaiutinkeksintö on veden- ja lämmönkestävä Bluetooth-kaiutin, jota voi käyttä vaikka saunassa. Ämpärityyppinen uutuus sopii saunaan vaikka vesiämpäriksi, mutta toimii myös langattomana kaiuttimena. Yritys on aloittanut joukkorahoituskierroksen tuotannon käynnistämiseksi.

Kahden kuopiolaislähtöisen kaverin kehittämää Zone-kaiutinta voi käyttää ledivalaistuksensa sekä maljamaisen muotoilunsa vuoksi toimii myös säilytysastiana tai vaikkapa juomien jäähdyttämiseen. Kaiutin on saanut Design from Finland -merkin. Kaiuttimet tullaan valmistamaan  Kiinan Shenzhenissä.

’’Saimme viime vuoden lopulla järjestetyllä ensimmäisellä kierroksella parisen sataa tilausta ja haemme nyt joukkorahoituksella vähintään saman verran lisää voidaksemme käynnistää kaiuttimen massavalmistuksen, kertoo kaiuttimen pääsuunnittelija ja toimitusjohtaja Jarno Voutilainen Northern Pails Oy:stä.

Helsinkiläinen startup-yritys on jo saanut Voutilaisen mukaan yhteydenottoja lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri maailman Etelä-Afrikkaa ja Japania myöten. Lisäksi monet kansainväliset mediat ovat olleet uudenlaisesta ja ainakin erilaisesta kaiutinkeksinnöstä kiinnostuneita.

Yrityksen mainoskasvona toimii nyrkkeilijä Robert Helenius, jonka kanssa yhtiö on jo kuvannut kansainvälisen mainosvideon ja toteuttanut oman erikoisversion kaittimestaan.

Lisää: Zone-kaiutin (LINKKI)

Zone Bluetooth-kaiutin

  • 360-asteen äänentoisto suuntaavalla äänenjaolla
  • Dual Coil Woofer 1 x 89 mm ja Tweeters 2 x 40 mm kaiuttimet
  • Taajuudet: 80Hz – 20 kHz, signaali-kohinasuhde: 85 dB
  • Musiikin rytmiin reagoiva ja säädettävä RGB-ledivalaistus
  • Kylmän-, lämmön- ja vedenkestävä, IPX4-luokka
  • Bluetooth-yhteys 4,2, ulottuu 15 m
  • Kymmenen tunnin akunkesto, toimii USB-laturina
  • Laitteen mitat: 278 x 260 x 260 mm, paino 2,5 kiloa
  • Hinta 349 euroa, joukkorahoituksessa 180-200 euroa

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018