Puheohjattava kaukosäädin televisioon

Philips on julkaissut televisiomalliston, joka sisältää entistä enemmän isoja OLED-malleja, tehokkaammat kuvaprosessorit ja lisensoidun Bowers & Wilkinsin ääniosaamisen. Joitakin Philips-televisioita voi ohjata myös Googlen Alexa-puhetekniikalla.

Puheohjattava Android TV Pie (9) tulee saataville joihinkin Philips TV-malleihin, joissa on mukana myös sisäänrakennettuna Google Assistantin Alexa-puheohjaus. Uudet UHD-mallit osaavat myös toistaa aiemmin tuettujen HDR-formaattien lisäksi Dolby Vision –sisältöä. Philipsin 8804-malli on ensimmäinen perinteinen LCD-malli, joka käyttää Bowers & Wilkinsin ääniosaamista.

Uusien televisioiden kolmannen sukupolven P5-kuvaprosessorin luvataan vähentävän aiempaa tehokkaammin kuvakohinaa ja tarkkuutta sekä kontrastia jopa kuvalähteestä riippumatta.Piiri pystyy tarjoamaan laadukkaampaa kuvanlaatua jopa 20 prosenttia tehokkaammin kuin edellisen sukupolven P5-sirut.

Uusi 3. sukupolven P5 käyttää hyväkseen kahta sirua, joiden avulla saavutetaan suurempi laskentateho kuvankäsittelyyn. Kuvankäsittelypiiri P5 on alun perin suunniteltu parantamaan kuvaa kaikilla kuvan osa-alueilla (värit, liiketoisto, tarkkuus, kontrasti sekä lähteestä johtuvat häiriöt).

TAUSTAA: Philips-merkkisiä televisioita valmistaa kiinalaisen TVP Technologyn TP Visio. Yritys markkinoi niitä Euroopassa, Venäjällä, Lähi-Idässä, Brasiliassa, Argentiinassa, Uruguayssä, Paraguayssa ja eräissä Tyynen valtameren alueen maissa. Yritys työllistää noin 2000 henkilöä eri puolilla maailmaa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!