Suomalaisia startupeja houkutellaan Tanskaan – ilmaiseksi!

Tanskalaisen Electronics of Tomorrow -messujen järjestäjä houkuttelee ilmaispaikoilla suomalaisia startup-yrityksiä. Herningissä 7.-9. toukokuuta järjestettävään teknologiatapahtumaan odotetaan yli sata näytteilleasettajaa ja tuhansia kävijöitä.

Suomen teknologiamessuja vastaava EOT – Electronics of Tomorrow  on suunniteltu mielenkiintoiseksi tapaamispaikaksi  niin insinööreille, teknikoille, kehittäjille, konevalmistajille kuin sisäänostajillekin. Nyt järjestäjä haluaa mukaan myös suomalaisia uuden tekniikan startupeja.

’’Electronics of Tomorrow keskittyy tulevaisuuden elektroniikkaan, minkä vuoksi haluamme kutsua jännittävimmät suomalaiset startup-yritykset mukaan ilmaiseksi, kertoo Mona Jakobsen, projektipäällikkö MCH Messecenter Herningistä.

Tapahtumassa on startupien mahdollisuus voittaa 50 000 Tanskan kruunua pitchaus-kilpailussa.

Messuosastojen lisäksi seminaariosuudessa puhuu amerikkalainen, kansainvälisesti tunnettu sulautettujen järjestelmien asiantuntija Jack Ganssle.

Hänen lisäksi esillä ovat myös taloustieteen professori Phillip Schröder, saksalainen EMS-asiantuntija Dieter Weiss, Microsoftin Enterprice-yksiköstä  Frederik Braun sekä Secomean teknologiajohtaja Peter Koldig Hansen.

Herningin messukeskus sijaitsee 40 minuutin ajomatkan päässä Billundin lentokentältä.

Lisää: Electronics of Tomorrow 19 -messut  (LINKKI)

Kuva: MCH Messecenter

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!