Nokia-kännykät pääsivät jenkkimyyntiin

Nokian kännykkäbisneksen pahin rasti oli aikanaan Yhdysvaltain markkinat, joille yritys sai myyntiin lähes pelkästään halvimpia perusmalleja. Myös Nokia-kännyköitä edustava HMD Global aloittaa Pohjois-Amerikan valloituksen halvimmilla Android-malleillaan.

Lisenssillä Nokia-kännyköitä tuottava HMD Global aloittaa kolmen pohjoisamerikkalaisen matkapuhelinoperaattorin kanssa. Näistä Verizon ja Cricket Wireless toimivat Yhdysvalloissa sekä Rogers Communications Kanadassa.

“Nokia-brändi on synonyymi innovaatioille, ja olemme ylpeitä voidessamme tuoda jälleen kerran Nokia-puhelimet Verizonin valikoimiin yhdessä HMD Globalin kanssa’’, kertoo Verizonin laite- ja kuluttajatuotemarkkinoinnin johtaja Brian Higgins.

Kaksi operaattorikohtaista Nokia-älypuhelinmallia on kuluttajien saatavilla Yhdysvalloissa jo tammikuussa, ja kolmannen uutuustuotteen myynti alkaa lähiviikkoina Kanadassa.

’Nokia-puhelinten ilmestyminen johtavien operaattorien hyllyihin kasvattaa jakelupeittoamme ja näkyvyyttämme Pohjois-Amerikassa erittäin merkittävästi’’, kertoo HMD Globalin varatoimitusjohtaja Pekka Rantala.

Yhdysvalloissa Nokia 3.1 tulee Cricket Wirelessin ja edullinen viihdepuhelin Nokia 2V Verizonin valikoimiin. Tosin Nokia-kännyköitä on ollut jo aiemmin tarjolla Amazonin, Best Buyn, B&H:n ja muutamien muiden verkkokauppojen kautta, mutta operaattoreiden asema jakelukentässä on Pohjois-Amerikassa edelleen vahva.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!