Uusi ohuempi Raspberry Pi 3+ -moduuli

Uusi ohuempi Raspberry Pi Compute Module 3+ tarjoaa aiempaa paremman lämpötehokkuuden ja helppokäyttöisyyden pienissä mitoissa. Tarjolla on neljä eri muistiversioita, joissa on kahdeksasta 32 gigatavuun eMMC-muistia ja yksi ilman eMMC-muistia.

Uutuus on tarkoitettu entistä enemmän ammattikäyttöön ja soveltuu sekä laitevalmistajille että suunnittelun perusalustaksi esimerkiksi IoT- tai ohjausratkaisuihin. Uuden terästetyn moduulin luvataan pysyvän tuotannossa ainakin tammikuun 2024 saakka.

Raspberry Pi Compute Module 3+ pohjautuu Broadcom BCM2837B0: n 64-bittiseen sovellusprosessoriin, jossa neljän ytimen Cortex-A53. Prosessori toimii 1,2 gigahertsin taajuudella ja varustettu yhden gigatavun LPDDR2 SDRAM -muistilla. Uutuudessa on H.264 ja MPEG-4 dekoodaus (1080p30) ja H.264 koodaus (1080p30). Mukana on OpenGL ES 2.0 -grafiikka.

Uutuuksista CM3 +/Lite tuo SD-kortin liitännän moduulin nastoihin, jolloin käyttäjä voi liittää joko ulkoisen eMMC-laitteen tai SD-kortin.

Kortin lämpötila-alue on -20 – +70 ° C.

Lisää: Raspberry Pi-sivusto (LINKKI), Pi 3 B+ (LINKKI) ja Farnell Element 14 (LINKKI).

Kuva: Raspberry.org

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!