Vedenkestäviä USB-liittimiä

Elektroniikkatuotteista halutaan tehdä myös kosteuden ja vedenkestäviä, joten niitä varten tarvitaan myös erikoissuojattuja liittimiä. Perinteisten liittimien lisäksi uusimmissa laitteissa halutaan käyttää USB-liitäntää, joten liitinvalmistajat ovat kehittäneet vedeltä suojattuja USB-erikoisliittimiä. Uusin tarjokas on CUI:n vedenkestävä USB-C-liitinmalli.

Liitinyritys CUI:n Interconnect tarjoaa suunnittelijoille jo laajaa valikoimaa kosteudelta ja ympäristön epäpuhtauksilta suojattuja USB Micro B- ja C-tyypin liittimiä. Ne soveltuvat hyvin suojattujen kuluttaja- ja kannettavan elektroniikan lisäksi esimerkiksi teolliset automaatio- ja ohjauslaitteisiin.

Kaikki CUI:n erikoisUSB-liittimet tarjoavat IP67-luokituksen mukaisen suojauksen ja sopivat käyttölämpötila-alueelle -40 – 85°C.  USB Micro B -liittimet täyttävät USB 2.0 -standardin ja USB C -liittimet USB 3.1 Gen 2 -standardin. Niiden luvataan kestävät jopa 10 000 kytkentäkertaa.

Uusin on UJ31-CH-3-MSMT-TR-67 USB C -liitin, joka  tukee kymmenen gigabittiä sekunnissa tiedonsiirtonopeutta ja jopa sadan watin tehonsiirtoa 20 voltin jännitteellä.

CUI:n USB-liittimiä on saatavissa eri versioina aina pinta- ja keskiasennettavina tai pystysuorassa tai vaakasuuntaisessa asennossa. Niistä on myös mekaanisesti muovisilla kiinnityskielekkeillä tukevoituja piirilevyssä erityisen lujasti pysyviä malleja.

Kaikki USB-liittimet ovat aaltojuotettavia.

Lisää: CUI (LINKKI), CUI:n kaikk vedenkestävät USB-liittimet (LINKKI) ja UJ31-CH-3-MSMT-TR-67-tuotetieto (LINKKI) sekä jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018