Suomalaista IoT-tekniikkaa Embedded Word -tapahtumaan

Oululainen tietoliikenneosaaja Bittiumin esittelee IoT-tuotekehityspalveluitaan huomenna Nürnbergissä alkaville Embedded World -messuille. Tapahtumasta on vuosien saatossa kehittynyt Euroopan tärkein sulautetun tekniikan esittelypaikka.

Bittiumin IoT-kehityskortti

Bittium on ollut aktiivisena keski-Euroopan markkinoilla. Viime syksynä yritysavasi Müncheniin toimiston, jonka tehtävä oli tukea toimintojen kehittämistä Keski-Euroopassa.

”Koemme Keski-Euroopan tärkeäksi markkina-alueeksi, ja haluamme panostaa siihen, että voimme olla lähempänä asiakkaitamme”, sanoo Klaus Mäntysaari, Bittiumin Connectivity Solutions tuote- ja palvelualueen johtaja.

Hänen mukaansa Nürnbergin Embedded World -messut ovat erinomainen tilaisuus esitellä tarjontaa paikallisille asiakkaille.

Bittium esittelee tapahtumassa esimerkiksi tietoturvallisten IoT-laitteiden prototyyppien, tuotteiden ja ratkaisuiden kehittämistä.

Bittium esittelee messuilla myös SafeMove-tuoteperheen ratkaisujaan, jotkamahdollistavat kaikkien IP-pohjaisten sovellusten ja verkkojen hyödyntämisen turvaamalla työaseman ja palveluiden väliset yhteydet heti laitteen käynnistämisestä lähtien.

Bittium tekee tietoliikennetuotteiden ja suunnittelubisneksen lisäksi tutkimus- ja kehitystoimintaa 5G:n, tekoälyn, ohjelmistorobotiikan ja pilvipalveluiden parissa.

Kuvituskuva: Uusiteknologia.fi/Bittium

Lisää: Embedded World 2019, Nürnberg, 26.-28.2.2019 (LINKKI) ja aiemmat Bittiumia käsitelleet uutisjutut Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI) ja Elektrobittinä (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!