Nokian vähennystarve täsmentyi 280 henkilöön – ei tukiasematehtaalta

Nokia julkisti tammikuussa suunnittelevansa lisätoimenpiteitä toimintojensa tehostamiseksi Suomessa. Suunnitellut muutostoimet liittyivät yrityksen viime vuonna julkistettuun säästöohjelmaan. Väki vähenee Suomesta noin 280 tehtävällä.

Henkilöstön edustajien kanssa käydyt yhteistoimintaneuvottelut päättyivät tiistaina. Alkuaan vähennystarpeeksi kerrottiin  noin 350 työpaiikkaa. Lopullinen määrä tarkentui neuvottelujen aikana noin 280:een työtehtävään.

Nokia tarjoaa vähennysten kohteeksi joutuville mahdollisuuden osallistua jo aiemminkin köytettyyn Bridge-tukiohjelmaan. Sen avulla pyritään avittamaan vähennysten kohteena olevaa työntekijää löytämään uusia työehtäviä joko Nokian sisällä tai esimerkiksi yrittäjyyden parissa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018