Bittium-kännykkään uusia suojattuja työtiloja

Oululaisen Bittium tuo viranomaiskäyttöön sopivalle Tough Mobile-älypuhelimelle usean suojatun työtilan mahdollistavan Multicontainer-ominaisuuden. Käyttäjä voi siirtyä työtilojen välillä pelkästään aloitusnäyttöä pyyhkäisemällä.

Bittiumin Android-kännykkäänsä tuoma Multicontainer-ominaisuus mahdollistaa viisi suojattua työtilaa, jotka ovat toisistaan sekä käyttäjän henkilökohtaisista tiedoista ja sovelluksista täysin eriytettyjä.

Jokaisen suojatun työtilan yhteydet, palvelut ja sovellukset ovat yhtä aikaa toiminnassa ja käytettävissä puhelimen aloitusnäytöltä.
Bittiumin Tough -kännnykän turvaelementit.

Jokaisesta yksittäisestä työtilasta on suojattu yhteys työtilaan liitetyn organisaation tietoihin ja taustajärjestelmiin.

Yhteydet työtiloista eri organisaatioiden tietoihin on suojattu Bittium Secure Suite -laitehallinta- ja yhteyssalausohjelmiston avulla.

Bittiumin ohjelmiston avulla työtilaan liitetty organisaatio voi esimerkiksi myös määritellä, että mitkä sovellukset suojatussa työtilassa ovat sallittuja. Näin voidaan estää haittaohjelmia sisältävien sovellusten lataaminen puhelimelle.

Bittium esittelee uutta Multicontainer-ominaisuutta esitellään British APCO ja Critical Communications Europe -viranomaismessuilla Coventryssa, Isossa-Britanniassa.

Lisää: Bitium Tough Mobilke-puhelimen Multicontainer (LINKKI)

Taustaa: Oululaisen Bittium Tough Mobile on tietoturvallinen ja lujatekoinen Android-pohjainen LTE-älypuhelin, jossa yhdistyvät viimeisimmät tietoturvaratkaisut ja kaupalliset laiteteknologiat. Älypuhelimessa on erikoiskomponenteilla toteutettu tietoturva-alusta ja runsaasti muitakin turvaominaisuuksia.

Kuvat: Bittium