Elektroniikkasuunnitteluun uusi markkinapaikka

Elektroniikan komponenttijakelija Arrow ja Freelancer.com käynnistävät maailman suurimman elektroniikka- ja sähkötekniikan palveluiden markkinapaikan. Tavoittena on mullistaa, miten laitteistotuotteet suunnitellaan ja valmistetaan tulevaisuudessa.

Uudenlainen Freelancerin ArrowPlusia auttaa yrityksiä löytämään korkeasti koulutettuja asiantuntijoita ja hyödyntämään Arrowin concierge-palveluja. Niiden tarkoituksena on varmistaa projektin onnistuminen, ja mennä markkinoille entistä nopeammin ja kustannustehokkaammin.

”Odotamme, että tulevaisuudessa jopa 30 prosenttia tuotekehitysprojekteista voi hyödyntää mallia, jossa Arrow tarjoaa laajan joukon teknisen concierge- ja projektinhallinnan osaajia asiakkaiden käuttöön’’, sanoo Arrowin digitaalipäällikkö Matt Anderson.

ArrowPlus-foorumi tarjoaa pääsyn yli puoleen miljoonaan suunnittelijaan. Laitteiden tuotekehityksen koko elinkaari voidaan toteuttaa freelancerilla toimivalla ArrowPlus-ohjelmalla.

Freelancer.com on maailman suurin itsenäisten suunnittelijoiden ja joukkoistamisen markkinapaikka. Sillä on on jo nyt yli 32 miljoonaa käyttäjää eri puolilla maailmaa.

Lisää: ArrowPlus  Freelancer (LINKKI)

Kuvituskuva: Shutterstock

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018