Pohjoiseen 3D-metallitulostuksesta työpajoja

oulun yliopisto

Oulun yliopiston Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) -tutkimusryhmä järjestää maalis-huhtikuun vaihteessa metallin 3D-tulostusseminaarit ja työpajoja yhdessä 3DStepin kanssa. Paikkoina on Oulun lisäksi Kokkola ja Rovaniemi.

FMT-ryhmä, Oulun yliopisto

Tapahtumissa käsitellään metallin 3D-tulostuksen tuomaa potentiaalia, tehokasta suunnittelua ja tulevaisuuden näkymiä sekä millainen potentiaali on metallin 3D-tulostamisella?

Aamupäivän seminaareissa kerrotaan teknologiasta, tulosteiden tehokkaasta suunnittelusta ja sen hyödyntämisestä teollisessa käytössä.

Onko sillä mahdollista tehdä metallintuotannosta kustannustehokkaampaa? Mitä kaikkea se voi tarjota erilaisille suomalaisille yrityksille ja, kuinka uusin 3D-teknologia on hyödyttänyt yrityksiä kuten Mecaplan ja V.A.V. Group.

Iltapäivällä vuorossa on myös 3DStep Club, jossa perehdytään 3D-tulostamisen nykytilanteeseen sekä tulevaisuuteen. Mukana on 3D-tulostimien maahantuoja Vossi Group.

Metallin 3D-tapahtumat järjestetään Kokkolassa 26.3., Oulussa 27.3. ja Rovaniemellä 4.4.2019.

Lisää: Oulun yliopiston Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) –tutkimusryhmä (LINKKI) tai sähköpostitse osoitteeseen sanna.salomaa(a)oulu.fi sekä aiemmat FMT-ryhmää käsittelleet uutiset (LINKKI).

TAUSTAA: FMT-tutkimusryhmän päätoimipaikka on Nivalassa ELME Studiossa, joka on elektroniikan ja mekaniikan tuotantostudio. Osa ryhmän tutkijoista työskentelee Oulussa yliopiston teknillisen tiedekunnan tiloissa yhteistyössä materiaalitekniikan ja tuotantotekniikan tutkimusryhmien kanssa. FMT-ryhmä on osa Oulun yliopistossa toimivaa Terästutkimuskeskus CASR:a (Center for Advanced Steels Research).

Kuva: FMT

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018