Tehokas tietoturvapiiri teolliseen Internetiin

Infineon Technologies esittelee ensi viikolla Hannoverin teollisuusmessuilla ensimmäisen, erityisesti teollisiin sovelluksiin tarkoitetun TPM-tietoturvapiirinsä. Uutuuspiirin avulla voidaan turvallisesti hallita tietoliikennettä teollisissa järjestelmissä ja laitteissa.

Saksalainen piirivalmistaja lupaa, että sen tarkastamien ja sertifioitujen TPM-yksiköllä (Trusted Platform -module) varustetun piirien avulla teollisuuslaitteiden valmistajat voivat toteuttaa IEC 62443-standardin suojaustasot ja nopeuttaa laitteidensa sertifiointiprosesseja.

Infineonin Optiga TPM SLM9670 lupaa suojata teollisten tietokoneiden, palvelimien, teollisten säätimien tai reunayhdyskäytävien eheyttä ja identiteettiä. Lisäksi ne voivat leikata laitteiden ylläpitokustannuksia suojattujen etäohjelmistopäivitysten kautta.

Uutuuspiiri täyttää täysin Trusted Computing Groupin TPM 2.0 -standardin. Piiri on myös ulkopuolisen testilaboratorion sertifioima. Piiri toimii laajennettulla lämpötila-aluella -40 ° C – 105 ° C .

Uutuuspiiri täyttää teollisuuden tiukat vaatimukset kestävyyden ja laadun suhteen. Se on hyväksytetty teollisen JEDEC JESD47 -standardin mukaisesti.

Optiga TPM SLM 9670-piirit valmistetaan Infineonin turvallisuudeltaan sertifioiduissa tiloissa Saksassa, ja se on saatavana tuotantomäärissä vuoden 2019 jälkipuoliskolta.

Lisää: Infineon (LINKKI),  TPM-tuotetieto (LINKKI) ja jakelijat Suomeen (LINKKI, valitse valikosta Finland)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!