Akkukäyttöinen valvontakamera – kuvaa vaikka Applen älykelloon

Kalifornialaisen Arlon Ultra on langaton valvontakamera, joka voidaan akkukäyttöisyytensä ansiosta sijoittaa lähes mihin tahansa. Laite kuvaa 4K-tasoista HDR-laajasävykuvaa ja sen  kuvakulma on 180 astetta. Kuvaa voi katsella kännykän lisäksi vaikka Applen älykellon näytöltä.

Arlo Ultra

Langattoman yhteyden, akkujen ja säänkestävän toteutuksen vuoksi kamerat voi asentaa lähes mihin tahansa rakennuksen sisään tai ulkopuolelle. Asennuspaikkaan kiinnitetään jalusta, johon kamera kiinnittyy magneetilla.

Laajan 180 asteen näkymän Arlon kamerat yhdistetään Arlo Smarthub -yksikköön. Radiotaajuuksilla toimiva ArloRF-yhteys on suunniteltu säästämään kameroiden akkuja ja takaa silti langattoman peiton kotona tai toimistossa.

Laitteessa on kohdevalo hämäräkuvaukseenm, jonka avulla yökuvaa voi tarkastella värillisenä tai infrapunavalon avulla mustavalkoisena.

Arlon hälytys saadaan myös Applen älykellon näytölle.

Laitteen mikrofonin äänen kohinaa on vaimennettu, ja sen kaiuttimen kautta voifdaan myös puhua.  Kamerassa on myös sireeni, jonka voi asettaa käynnistymään liikkeestä tai äänestä. Sen voi käynnistää itsekin etänä, jos huomaa kamerasta liikettä.

Käyttäjät voivat zoomata kännykässään tai tabletillaan videokuvaa tunnistaakseen siitä esimerkiksi ajoneuvojen rekisterikilpiä. Ratkaisu tukee myös Applen älykelloa.

Kameran ja aloituspakkaukseen kuuluu vuosi Arlo Premium -tallennuspalvelun käyttöaikaa. Palveluun tallentuu kuukauden verran turvakameran kuvaa.  Järjestelmän tekoälyä ja konenäköä hyödyntävä palvelu tunnistaa automaattisesti esimerkiksi ihmisiä, ajoneuvoja ja paketteja.

Lisää: Arlo Technologies (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018/