Verkkoliitettäviä oskilloskooppeja

Keysight on julkaissut uuden 200 MHz nelikanavaisen oskilloskooppisarjan InfiniiVision 1000 X, joissa on  4-johtiminen sarjaporttiliitäntä (SPI) ja etäyhteys lähiverkkojen (LAN) kautta. Etupaneeli on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja siinä on sisäänrakennettu aputoiminto.

Valikko ja opastustoiminnot.

Keysightin uuden InfiniiVision 1000 X-sarjan oskilloskoopit käyttävät valmistajan mukaan samaa käyttöliittymää ja mittausteknologiaa, jota on käytetty yrityksen kalliimmissakin InfiniiVision -oskilloskoopeissa.

Laitteiden näytteenotto perustuu Keysightin omaan  MegaZoom IV ASIC -piiritekniikkaan, joka pystyy tuottamaan 50 000 aaltomuotoa sekunnissa päivitystaajuuden ja kaksi miljardia näytettä sekunnissa näytteenottotaajuuden.

Etäkäyttö Ethernet-verkon kautta

Uuden skooppisarjaan  on integroitu myös muiden mittalaitteiden toiminnot, mukaan lukien taajuusvasteanalyysi (Bode), signaaligeneraattori, protokollan analysaattori, digitaalinen jännitemittari ja taajuuslaskuri.

Mukana on myös 24 automaattista mittausta, nopea Fourier-muunnos (FTT) ja maskin testaus, auttavat analysoimaan ja määrittämään nopeasti signaalin parametrit. Mukana on myös joukko harjoitussignaaleja, joita voidaan käyttää myös apuna laitteen käytön opettelussa tai opetuksessa.

Uutuussarjan malleja on saatavilla 70, 100 ja 200 MHz: n kaistanleveydellä. Niiden kaistaleveys on päivitettävissä ohjelmistolisenssin avulla.  Niissä on myös Keysight DSOX1204A/G-standardin mukainen LAN-liitäntä. Se mahdollistaa laitteen etäyhteyden, valvonnan ja dokumentoinnin nettiyhteyden kautta. Verkon läpi laitetta voi käyttää myös useampi henkilö yhtä aikaa.

Lisää: Keysight (LINKKI), InfiniiVision 1000 X-tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!