Vanjoki Elisan hallituksen vetäjäksi

Viime viikolla Elisan varsinainen yhtiökokous valitsi hallituksensa puheenjohtajaksi Nokia-taustaisen Anssi Vanjoen ja varapuheenjohtajaksi Petteri Koposen sekä muiksi jäseniksi Clarisse Berggårdhin, Petteri Koposen, Leena Niemistön, Seija Turusen, Antti Vasaran sekä uutena Kim Ignatiuksen.

Pitkän Nokia-uran tehnyt Antti Vanjoki on nykyisin Lappeenrannan teknillinen yliopiston professori. Hän nousi Elisan hallitukseen vuosi sitten.

Uusi hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan keskuudestaan myös henkilöstö- ja palkitsemisvaliokuntaan Petteri Koposen (pj), Leena Niemistön ja Antti Vasaran. Tarkastusvaliokuntaan valittiin Seija Turunen (pj), Clarisse Berggardh ja Kim Ignatius. 

Yhtiökokous päätti myös hallituksen vuosipalkkioiden muuttamisesta ja kokouspalkkioiden pitämisestä ennallaan.

Hallituksen puheenjohtajalle päätettiin maksaa vuosipalkkiona 120 000 euroa, varapuheenjohtajalle ja valiokuntien puheenjohtajille 80 000 euroa ja hallituksen jäsenille 65 000 euroa, minkä lisäksi kokouspalkkiona 700 euroa hallituksen ja sen valiokuntien kokouksilta.

Osakkeenomistajille Elisa yhtiökokous päätti maksaa hallituksen ehdotuksen mukaisesti osinkoa 1,75 euroa osakkeelta.

Kuva: Elisa

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!