Nopeisiin verkkoihin erikoisoskilloskooppi

Anritsu laajentaa mallistoaan tietoliikenneverkkoihin optimoidulla nelikanavaisella erikoisoskilloskoopilla. Laitteen avulla voidaan tehdä aiempaa helpommin nopeutuvien tietoliikenneverkkojen optisten moduulien ja järjestelmien testauksia.

Runkoverkot ja datakeskukset käyttävät nopeaa 100G Ethernetiä langattomien verkkojensa yhteysliikenteeseen ja harkitsevat jo 400G Ethernetin käyttöönottoa.

Näiden verkkojen optisten moduulien testaamiseen tarvitaan uudenlaisia ratkaisuja. Siihen Anritsu tuo BERTWaveTM MP2110A -malliston, joka on perustaltaan nelikanavainen näytteenotto-oskilloskooppi.

Uutuudessa yhdistyy monikanavaisen oskilloskooppi ja bittivirhesuhdetesteri (BERT) samaan laitteeseen. Mukana on myös PC-toiminnot tulosten hallintaan ja tulosten analysointia varten

Testeri pystyy tekemään optista signaalianalyysiä 25 gigabitin NRZ:stä aina 53 gigabitin PAM4-koodaukseen. Laite tukee esimerkiksi Ethernet-, eCPRI/RoE,CPRI-, SDH/SONET-, OTN-, InfiniBand -ja fibre channel-liitäntöjä.

Optisista moduuleista tuki on CFP2/4/8-, SFP28-, SFP56-, QSFP28-, QSFP56-, OSFP-, QSFP-DD-versioille sekä optisille AOC- kaapeleille ja suorille DAC-liitännöille.

Lisää: Anritsu (LINKKI), tuotetieto (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/