Uusiteknologia ilmestyi sähköisenä näköislehtenä – ilmaiseksi

Suomi tarvitsee koko ajan uusia ideoita ja uusinta teknologiaa ollakseen kilpailukykyinen. Niitä on tarjolla eilen ilmestyneessä Uusiteknologia -lehden 1/2019 -numerossa. Uusi numero on julkaistu sähköisenä näköislehtenä, joka on taitettu kuten tavallinen painettu lehti. Uusi numero on luettavissa ilmaiseksi nettiselaimella.

Uusiteknologia.fi -lehti 1/2019 esittelee uusinta suomalaista huipputekniikan kehitystä ja tutkimusta robottiliikenteestä teollisen internetin uusimpiin ratkaisuihin.  Mukana on tietoa niin tulebvaisuuden 6G-mobiilitekniikoista, Linux-käyttöjärjestelmistä ja uusista akkutekniikoista,

Mukana on myös neuvoja miten suosittu Raspberry-suorotinkorttia voi käyttää ammattimaisissa jopa teollisuuden sovelluksissa. Esittelemme myös tulossa olevat nopeammat USB4 ja HDMI 2.1 -liitäntäratkaisut. Mukana on myös runsaasti uusia tuotteita ja uutisraportteja alan tapahtumista.

LISÄÄ: Uusiteknologia-lehti 1/2019 luettavissa veloituksetta netistä (LINKKI, issuu)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!