AMD tuo lisää sulautettuihin

AMD esitteli Taiwanin Embedded Forumissa laajennuksen Ryzen-sarjan sulautettuihin suorittimiinsa. Uudet Embedded R1000 SoC-piirit tarjoavat sopivan kehitysalustan peleistä verkkolaitteisiin. 

AMD:n uudet Ryzen Embedded R1000-piirit tarjoavat sulautetun suoritinvoiman lisäksi multimediaominaisuuksia ja kehittyneitä tietoturvaosuuksia. R1000 voi tukea kolmea 4K-tason näyttöä 60 FPS:ssä. Lisäksi piiri tarjoaa 10 gigabitin Ethernet-portit ja suojausominaisuudet.

Piirit 1606G ja R1505G sisältävät kaksi Zen-suoritinydintä ja kolme grafiikkasuoritinta. L1/L3-väliuistia on 1-4 Mt ja tehonkulutus 12-25 wattia. Kellotaajuudet 2,4/2,6 GHz.  Vuosi sitten esitellyssä  V1000-sarjassa Zen-ytimiä on neljä.

Kortti- ja kehityspaketteja Ryzen R1000-uutuuspiireille on luvassa muun muassa  Advantechilta, ASRockilta, DFI:lta, iBaselta, Netronomelta, Stratacachelta. Uutuuspiiri tulee tarjolle kuluvan vuosineljänneksen aikana.

Lisää: AMD (LINKKI) ja Ryzen-piiriperhe (LINKKI) ja R1000 (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!