Bluetooth-yhteys työvalaisimeen

Saksalaisen Ledlenserin iF8R-työvalaisimen valotehoa voidaan kauko-ohjata kännykän Bluetoothin avulla. Valaisimen valoteho on suurimmillaan 4500 lumenia. Valaisimessa on lisäksi Power Bank -latausakkutoiminto muille laitteille.

Ledlenserin iF-sarjan valaisimet seisovat tukevasti omilla jaloillaan tai kiinnittyvät tiukasti metallisiin pintoihin. Ne voi ripustaa myös kantolenkistä roikkumaan. Valaisin on IP54-suojattu.

Kaikkien iF-valaisimien lisäksi kaikki iW- ja iA -sarjojen muutkin valaisimet (kuvassa) on suunniteltu työkäyttöön. Niiden linssioptiikka takaa valmistajan mukaan tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia.

Valokeila on monipuolisesti säädettävissä erilaisiin käyttötilanteisiin sopivaksi. Valaisutehoa voit säätää joko valaisimesta itsestään tai kauko-ohjatusti Applen iOS- tai Android-kännykän Bluetoothin avulla. (kuvassa). iF8R:n valoteho voi olla 4500, 3350, 2250, 1100 ja 450 lumenia. Ledinä on yksi  66 watin COB LED-elementti.

Valaisimen paloaika voi olla 1,25, 2,5 tai 12 tuntia. Akkuina on kolme Li-Ion 21700-kennoa, 11.1V, 4000 mAh.  Akuston latausaika neljä tuntia ja lisäksi valaisinta voidaan käyttää myös varavirtalähteenä ulkopuolisille laitteille.

Painoa valaisimella on akkujen kanssa 1,74 kiloa. Valaisimella on viiden vuoden takuu ja rekisteröitymisen kautta takuuajan voi pidentää seitsemään vuoteen.

Saksalainen Ledlenser-yhtiö tunnettiin aiemmin nimellä Zweibrüder Optoelectronics.

Lisää: Ledlenser GmbH & Co. KG (LINKKI), historiaa (LINKKI), tuotetieto iF8R (LINKKI), video (LINKKI, saksaksi) ja maahantuoja Nordictrail Oy (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!