Suojattu IoT-ratkaisu päästä päähän

Adesto, IBM ja piirivalmistaja NXP ovat esitelleet yhteisen IoT-ratkaisun, joka lupaa tarjota huipputason turvallisuuden esineiden internetiin päästä päähän.

IoT-kokonaisratkaisu yhdistää Adeston SmartServer IoT -verkon reunapalvelimen, IBM Watson IoT -pilviympäristön sekä A71CH-suojatun NXP:n IoT-piirin.

IBM:n ja muiden yritysten IoT-pilvipalvelut on esitelty Uusiteknologia-lehden lokakuun 2/2018 -numerossa. Artikkeli kuten koko lehtikin on luettavissa ilmaiseksi netin näköislehtenä(LINKKI)

NXP:n A71CH-suojattuun piirielementtiin on valmiiksi ladattu sertifikaatteja, jotka tarvitaan yhteyden muodostamiseen IBM Watson IoT:hen, joka virtaviivaistaa siru-pilvi-tietoturvaa ja helpottaa sen käyttöönottoa.

Adeston SmartServer IoT tarjoaa laitteen ja datanhallinnan antureille, mittareille, toimilaitteille ja ohjaimia kasvavalle joukolle  protokollia, mukaan lukien BACnet, LonWorks ja Modbus.

IBM Watson IoT Platform on puolestaan pilvipalvelu jonka avulla yritykset voivat nopeasti yhdistää ja saada arvoa IoT-laitteistaan.

Lisää: Adeston IoT -palvelin (LINKKI), IBM Watson IoT (LINKKI) ja NXP A71 CH (LINKKI)

Kuva: Tietoturvattu IoT-ratkaisu päästä päähän.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta