Bittium Boschin Connected World -tapahtumaan

Oululainen Bittium esittelee huomisesta lähtien sulautettuihin järjestelmiin suunnattuja tuotekehityspalveluitaan saksalaisyritys Bosch Connected World -tapahtumassa Berliinissä. Mukana on koko tarjonta autojen QT-ratkaisuista IoT:n ja sulautetun kestoelektroniikan kehittämiseen.

Tapahtumassa oululaisyrits tarjoaa palveluitaan tuotekehityksen kaikkiin vaiheisiin; teknologiakonsultoinnista ja konseptoinnista valmiiden avaimet käteen -tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.Huomenna alkavassa tapahtumassa on esillä muun muassa Android Automotive ja Qt -ajoneuvojärjestelmädemo.

”Bittiumilla on vahva tausta laitteiden ja järjestelmien kehittämisestä erittäin vaativiin olosuhteisiin ja ympäristöihin laatujärjestelmiä noudattaen, joten uskomme olevamme erinomainen tuotekehityskumppani myös autoteollisuuden toimijoille”, kertoo Jari Inget, Bittiumin IoT-palveluista vastaava johtaja.

Oululaisyrityksellä on vuosien saatossa syntynyttä kokemusta kriittisille sovellusalueille tehtävistä ratkaisuista. Nyt Ingetin mukaan tälle osaamiselle on selkeä tarve uusien älykkäiden autojen kehittämisessä.

Bosch ConnectedWorld järjestetään 15.–16.5. Tapahtumassa Bittiumin lisäksi yli 80 muutakin näytteilleasettajaa esittelee IoT:n luomia uusia mahdollisuuksia työssä ja jokapäiväisessä elämässä. Lisäksi noin 700 ohjelmoijaa, startup-toimijaa ja suunnittelijaa osallistuu hackathoniin, jossa kehitellään ideoita verkottumisratkaisuihin.

Bosch odottaa tapahtumaan odotetaan noin 5 000 kävijää. Tapahtumassa puhuvat muun muassa Boschin pääjohtaja Volkmar Denner, Munich Re:n toimitusjohtaja Joachim Wenning, Vattenfallin toimitusjohtaja Magnus Hall ja HTML:n keksijä, internetin kehittäjä Sir Timothy Berners-Lee.

Bosch ConnectedWorld järjestetään tänä vuonna kuudetta kertaa ja se on yksi maailman suurimmista IoT-alan kansainvälisistä konferensseista.

Lisää: Bosch Connected World (LINKKI)

Kuvituskuva: Bosch Connected World 2018

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta