IMSE Days 2.0: Rakenteellisen elektroniikan toimijat Ouluun

Muoviin valetun elektroniikkaa valmistava TactoTek järjestää kesäkuun alussa jo toistamiseen IMSE-teknologiaa ja -soveltamista esittelevän tapahtuman. Tilaisuutta tukevat myös MacDermid Performance Solutions, Altium and Niebling.

Muoviin valetun elektroniikkaa valmistava TactoTek järjestää kesäkuun alussa jo toistamiseen IMSE-teknologiaa ja -soveltamista esittelevän tapahtuman. IMSE Days 2.0 järjestetään Oulussa 5. -6. kesäkuuta.

IMSE-sovellustapahtuma keskittyy yrityksen kehittämään muoviin valettavaan IMSE-elektroniikkateknologiaan, -tuotesuunnitteluun ja -valmistustekniikoihin.

Mukaan on tulossa osavalmistajia ja suunnittelijoita ympäri maailmaa. Osallistujat tulevat rakenteellisen elektroniikkaosaamisen eri laidoilta: mukana on niin autovalmistajia (OEM) ja -brändejä, niiden alihankkijoita, muotoilijoita, materiaalitoimittajia, kuin IMSE-osien valmistukseen kykeneviä tuotanto- ja testauslaitetoimittajiakin.

”Tämä konferenssi on suunniteltu IMSE-teknologiaosaamisen jakamiseen ekosysteemin sisällä, sekä uusien suhteiden luomiseen tulevaisuuden projekteja varten”, kertoo Dave Rice, TactoTekin markkinointijohtaja.

Puhujat ovat IMSE-tekniikkaa käyttävistä ja niihin osia tai muuta tekniikkaa toimittavista yrityksistä kuten Faurecia, Novem, Bö-La, OSRAM, Cypress Semiconductor, MacDermid, Covestro, OptoFidelity, sekä myös Altium ja Dassault Systémes, jotka esittelevät painetun elektroniikan ja mekaniikan 3D-suunnitteluohjelmistojaan (CAD).

”Tässä konferenssissa alan markkinajohtajat pääsevät jakamaan kokemuksiaan IMSE-teknologiasta ja IMSE-ratkaisujen suunnittelusta paikan päällä”, kommentoi Sini Rytky, TactoTekin tuotehallintajohtaja.

Lisää: TactoTek IMSE Days 2.0 (LINKKI)

Taustaa: TactoTek kehittää rakenteellista elektroniikkaa, joka mahdollistaa painetun elektroniikan ja eri komponenttien integroimisen ruiskuvaletun kolmiulotteisen muovirakenteen sisään. Yrityksen rahoittajia ovat suomalainen pääomasijoitusyhtiö Conor Venture Partners, Ascend Capital Partners, Faurecia Ventures, Plastic Omnium, Nanogate, Leaguer VC, VTT Ventures, Business Finland, EU:n Horizon 2020 -ohjelma sekä yksityiset enkelisijoittajat.

Päivitetty 16.5.2019

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta