Seinään kiinteä USB-laturi

Mobiililaitteiden myötä USB-portilliset laturit ovat lisääntyneet kuluttajien käytössä selvästi ja laitteita voi olla käytössä useita. Ne voidaan korvata seinäpistorasialla, jossa on USB-latausliitännät. Kiinteiden USB-liitäntöjen kysyntä on kasvussa.

Kiinteästi asennettavien latauspisteiden hinta on pudonnut merkittävästi, mikä on lisännyt lautetoimittajan mukaan tuotteiden menekkiä.

’’Kiinteä latauspistoke on toimiva esimerkiksi keittiössä, työpöydän yhteydessä tai sängyn vieressä’’, tuotepäällikkö Eetu Mäkelä Schneider Electriciltä.

Mobiililaitteiden myötä USB-portilliset laturit ovat lisääntyneet kuluttajien käytössä selvästi. Puhelimien ja tablettien lisäksi älykellot ja monet kuulokkeet ladataan USB-liitännän kautta.

Myös monet kahvilat ja hotellit tarjoavat nykyään USB-latauspisteitä asiakkaiden käyttöön.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES on viime vuosina vetänyt useita USB-latureita markkinoilta erilaisten vikojen vuoksi. Yleisin syy on sähköiskun vaara.

”Yksi ratkaisu latureiden ongelmiin on asentaa kotiin tunnetun valmistajan testattu ja turvallinen seinään tuleva USB-latauspistoke”, korostaa Mäkelä Schneider Electriciltä.

Schneider Electricin valikoimista löytyy myös USB-latauspistorasia, jossa on mukana myös tavallinen pistorasia. Kiinteän USB-latauspistorasian voi asennuttaa kotiin esimerkiksi remontin yhteydessä.

Lisää: Schneider Electric (LINKKI)