Teollinen IoT-ratkaisu konevalmistajille

Schneider Electric on tuonut uuden logiikka- ja liikeohjaimen Modicon M262:n sekä monitoimisen digitaalisen kuormanhallintajärjestelmän TeSys islandin. Yhdessä valmistajan EcoStruxure-tuotteen kanssa ne helpottavat turvallisten Industrial IoT -ratkaisujen toteuttamista.

Nykypäivän kilpailutilanne vaatii konevalmistajilta toimintatapojen uudelleenmäärittelyä. Uudet palvelut ja ratkaisut edellyttävät teollista IIoT-liitettävyyttä, liikkuvuutta, pilvilaskentaa sekä big data -analytiikkaa. Siihen Schneider Electric on esitellyt kokonaispaketin, joka ottaa aiempaa paremmin huomioon tulevaisuuden haasteet ja vähentää konfiguraatioon kuluvaa aikaa, johdotusta ja I/O:ta.

Uusi Modicon M262:ssa on liitettävyys pilveen, salatut tietoliikenneprotokollat ja jopa viisi erillistä Ethernet-verkkoa, mikä mahdollistaa nopeat logiikka- ja liikkeenohjaustoiminnot vaativissakin sovelluksissa. Uusi logiikka- ja liiketoimintaohjain tarjoaa aiempaa valmistajan mukaan aiempaa suuremman liikenopeuden ja suoritusajon.

Sitä tukee myös avoin, IIoT-yhteensopiva EcoStruxure-arkkitehtuuri, joka antaa  aiempaa paremmat edellytykset IIoT:n integrointiin. Toteutus tapahtuu  avoimilla standardeilla ja sisältää kattavan, sisäänrakennetun kyberturvallisuusominaisuuden.

Uutta on myös IIoT-yhteensopiva digitaalinen TeSys island -kuormanhallintaratkaisu perustuu monitoimisiin laitteisiin ja digitaalisiin toimintalohkoihin (Avatar). Saarekkeen yhden lähdön nimellisvirta voi olla enimmillään jopa 80 amperria.

Lisää: Schneider Electric (LINKKI)