Video: Ammattitaidon suomenmestarit valittiin Joensuussa

Joensuussa järjestetty Taitaja2019-kilpailu huipentui torstaina, kun viimeiset kilpailusuoritukset saatiin päätökseen. Mitalistit palkittiin juhlavissa päättäjäisissä eilen Joensuun jäähallissa.  Katso videolta tapahtuman kulkua.

Presidentti Sauli Niinistö tutustui tapahtumaan Joensuussa tiistaina. Kuva: Piia Kinnunen/Riveria/Skills Finland

Vuoden 2019 Taitajien Taitaja on automaalauksessa kilpaillut Emilia Pääkkönen Riveriasta ja elektroniikassa Riverian Benjam Partio kultaa, Paulus Kivelä Oulun seudun ammattiopistosta hopeaa ja Aki Kaario Kouvolan seudun ammattiopistosta pronssia.

Kaikkien eri ammattialueiden voittajat on listattu uutisen loppuun linkitetyssä pdf-tiedostossa. Mukana on paljon tekniikan, mutta myös kaikki palvelualojen palkitut taitajat.

Taitaja2019-tapahtuman järjestäjä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria ja Skills Finland kiittivät lämpimästi kaikkia kilpailijoita, tapahtuman mahdollistaneita yhteistyökumppaneita, vieraita ja toimijoita.

Seuraavan kerran ammattitaidon suomenmestaruuksista kilpaillaan vuoden kuluttua Jyväskylässä Taitaja2020-kilpailun merkeissä.

Lisää: Kaikki Taitaja2019-voittaneet (LINKKI, pdf) ja päättäjäiset Youtube-videolta (LINKKI).

Kuva: Piia Kinnunen/Riveria/Skills Finland