Elisa etsii kilpailulla uusia 5G-sovelluksia

Elisa hakee uudenlaisia palveluja tulossa olevaan 5G-mobiiliverkkoon. Yrityksen Co-Creation Challenge pureutuu tänä vuonna 5G-palveluiden asiakaslähtöiseen palvelumuotoiluun. Kilpailun voittaja pääsee esittelemään pilottinsa Ensi vuoden Barcelonan MWC2020-mobiilitapahtumaan.

5G-verkon lisäksi Elisa tarjoaa startupeille laaja-alaista asiantuntemustaan verkkoteknologiaan, palvelumuotoiluun sekä päätelaitteisiin liittyen.

Kilpailevat joukkueet voivat kehittää ratkaisuitaan läpi kilpailun yhdessä Elisan asiantuntijoiden ja kilpailun kumppanien kanssa. Elisan johtaja Antti Ihanainen on innoissaan tämänvuotisen kilpailun teemasta.

’’On hienoa nähdä, miten startup-tiimit eksperimentoivat ja työskentelevät asiakaskeskeisellä fokuksella yhdessä maailman parhaista 5G-ympäristöistä. Uskon, että kilpailun tuotoksena syntyy ennennäkemättömiä ja merkittäviä palveluita, Elisan Antti Ihanainen sanoo.

Elisa Co-Creation Challengen pääpalkintona on tänä vuonna 25 000 euron arvoinen pilotti. Tämän lisäksi voittajajoukkue pääsee esittelemään pilottiaan ensi vuoden helmikuussa Barcelonan Mobile World Congress -messuille.

Muille finalistijoukkueille on luvassa 4 000 euron palkinto. Voittaja valitaan marraskuussa Helsingissä järjestettävän Slushin yhteydessä.

Kilpailun hakuaika aukeaa 25.5. ja kestää 23.6. asti.  Semifinalistit valitaan heinäkuun alussa ja finalistikolmikko selviää syyskuussa.

Lisää: Elisa Co-Creation Challenge 2019 (LINKKI) ja aiemmat uutiset kilpailusta (LINKKI) Uusiteknologia.fi:ssä.

Elisa Co-Creation Challenge -kilpailun voittajat 2015—2018

  • 2015: Foller
  • 2016: Emergence ja Lukoton
  • 2017: IqBox
  • 2018: Lifemote

Kuvituskuva: Shutterstock

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta